Kniha měsíce

V síti Red Button vybíráme každý měsíc jednu knihu. 
Jde nám prostě o to, aby se skvělý obsah dostal k co nejvíce lidem.

Nezapomeňte na knihu měsíce ledna Atomové návyky
Všechny předchozí Doporučené knihy naleznete v Archivu

Na volné noze

Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své 760stránkové knize o podnikání nezávislých profesionálů na volné noze poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.

Kniha těží ze zkušeností stovek profesionálů z desítek oborů a nabízí osvědčené know-how pro podnikání na volné noze – základy pro prvopodnikatele, nejlepší praktiky a kariérní strategie, ale také pokročilé nástroje, které ocení i profíci s desetiletou praxí. Kniha tak pokrývá celé dlouhé období rozvoje podnikání, od zkusmých krůčků a začátečnických chyb, přes náročné první roky, až po plně zavedený osobní byznys postavený na odbornosti a dobrém jméně.

Nečekejte však žádný recept na rychlý úspěch. Robert Vlach je na volné noze dlouhých 17 let a jako zakladatel úspěšného portálu navolnenoze.cz vyslechl nespočet podnikatelských příběhů s dobrým i špatným koncem, z nichž mnohé uvádí jako příklady. Ukazuje klady i zápory podnikání a doporučuje bezpečné, pomalé strategie úspěchu pro lidi, kteří jdou se svým jménem poctivě na trh a chtějí se vyhnout chybám i slepým uličkám.

"Knížka pomáhá začínajícím profesionálům na volné noze překonat strach z neznáma. Rozkládá téma podnikání na uchopitelné celky a ukazuje, co v každém z nich čekat a na co si dát pozor. Pokročilým freelancerům zase pomáhá odhalovat slepá místa a ještě více zlepšit jejich podnikatelské dovednosti."
Robert Vlach, podnikatelský poradce, autor knihy a provozovatel portálu Na volné noze

Vydalo nakladatelství jan melvil publishing

30 % SLEVu NA VEŠKERÉ FORMÁTY knihy

získáte tady S KÓDEM "REDB23NVN

Sleva platí do 28.2.2023

Budeme moc rádi, když nám s šířením knížky do světa pomůžete. Můžete využít hashtag #rbkniha.