Kniha měsíce

V síti Red Button vybíráme každý měsíc jednu knihu. 
Jde nám prostě o to, aby se skvělý obsah dostal k co nejvíce lidem.

Nezapomeňte na knihu měsíce SRPNA chladová terapie
Všechny předchozí Doporučené knihy naleznete v Archivu

Čtyřhodinový pracovní týden

Systém „otroč -> šetři -> odpočívej“, kdy člověk v mládí po celé dny dře a vlastní život odkládá na důchod, se evidentně přežil a Tim Ferriss ve své knize představuje způsoby, jak si užívat života i v produktivním věku. Dokládá, že luxusní životní styl, ještě před dvaceti lety vyhrazený jen milionářům, je dnes dostupný každému, a ve své knize přesvědčivě ukazuje, jak tento sen může kdokoliv z nás realizovat. Stačí jen chytře využívat všech možností, které nám moderní svět nabízí, a osvojit si několik nových návyků.

Že po žádné radikální změně svého života netoužíte? Přesto vám doporučujeme knihu přečíst – je přímo našlapána neobyčejnými postřehy a praktickými tipy, které jinde nenajdete. A je velmi vtipná.

Kniha je světovým bestsellerem. Poprvé vyšla v dubnu 2007, v USA se dočkala 40 dotisků a byla přeložena do 35 jazyků. Český překlad vychází z nového, rozšířeného vydání knihy, které se objevilo v prosinci 2009 a jež navíc obsahuje případové studie mnoha lidí, kteří si životní styl „nových bohatých“ už vybudovali.

"Kniha Čtyřhodinový pracovní týden změnila nejen mě, ale i celé generaci pohled na podnikání, cestování a work-life balance. Je považovaná za bibli digitálního nomádství, ale bude užitečná pro všechny, který chtějí podnikat s větší svobodou."
Dan Tržil, člen sítě Red Button

Vydalo nakladatelství jan melvil publishing

Budeme moc rádi, když nám s šířením knížky do světa pomůžete. Můžete využít hashtag #rbkniha.