Kniha měsíce

V síti Red Button vybíráme každý měsíc jednu knihu. 
Jde nám prostě o to, aby se skvělý obsah dostal k co nejvíce lidem.

Nezapomeňte na knihu měsíce ledna všechno dobré je k něčemu zlé.
Všechny doporučené knihy naleznete v Archivu

Scaling Up

Po úspěchu první knihy Verneho Harnishe s titulem Mastering the Rockefeller Habits (nikdy v češtině nevyšla) je jeho Scaling Up: Jak to jen pár firem zvládne ... A ty ostatní ne , první hlavní revizí této klasiky businesové literatury.

Ve Scaling Up sdílí Harnish a jeho tým praktické nástroje a techniky pro budování firmy schopné dominovat vlastnímu odvětví. Tyto přístupy byly zdokonaleny v průběhu více než tří desetiletí, kdy poskytovaly podporu již desítkám tisíc generálních ředitelů a vedoucích pracovníků a pomáhaly jim zvládat narůstající komplexitu, vyvolávanou rozšiřováním firmy a dramatickými změnami trhů. Tato kniha je napsána tak, aby se všichni-od zaměstnanců v první linii až po vedoucí pracovníky-mohli přizpůsobit a přispívat k rozvoji a růstu firmy.

Cílem této knihy je pomoci vám obrátit to, co vám připadá jako“ kotva, která brzdí“, do vnímání „větru v zádech“ - vytvořit společnost, kde zaměstnanci jsou spokojení a opravdu aktivní ; kde zákazníci vám pomáhají dělat váš marketing a kde každý vydělává odpovídající peníze. K dosažení tohoto cíle se Scaling Up zaměřuje na čtyři hlavní oblasti rozhodování, které musí mít každá společnost správné: lidé, strategie, exekuce a hotovost. Kniha obsahuje řadu nových jednostránkových nástrojů včetně aktualizovaného Jednostránkového strategického plánu a Rockefeller Habits Checklist ™, které více než 40 000 firem po celém světě využilo k svému úspěšnému rozvoji a růstu – od velikosti jednotek milionů až po miliardy dolarů.

"Verne Harnish dokázal v knize zkombinovat ty nejlepší koncepty a know-how dalších byznysových myslitelů z celého světa. Ty představuje v ucelené a jednoduše stravitelné formě včetně mnoha nástrojů, které jsou snadno nasaditelné. Prostě bible podnikatele."
Pavel Křepelka, člen sítě Red Button

knihu v češtině se slevou 20% si můžete objednat zde. slevový kód je "SCALEUP20" 

Budeme moc rádi, když nám s šířením knížky do světa pomůžete. Můžete využít hashtag #rbkniha.