Kniha měsíce

V síti Red Button vybíráme každý měsíc jednu knihu. 
Jde nám prostě o to, aby se skvělý obsah dostal k co nejvíce lidem.

RADIKÁLNÍ OTEVŘENOST

Šéfování je obtížné pro každého. Oceňujete nasazení svých podřízených, ale současně vidíte jejich nedostatky. Co dál? Konfrontace je nepříjemná pro všechny a vy nechcete nikoho ranit nebo urazit. Jenže chyby napravit musíte – je to vaše povinnost. Jak tedy kolegům sdělovat kritiku a současně je nenaštvat? Jak být silným lídrem a přitom se neproměnit v nelidu?

Radikální otevřenost je způsob, jak poskytovat cennou zpětnou vazbu, aniž byste škodili sobě nebo ostatním. Naučte se ji, posune dál nejen vás, ale i celý tým!

"Polopravdy až lži mi byly vždycky velmi nepříjemné. Stejně jako chození kolem horké kaše. Ubírá to energii a věci se posouvají pomalu až vůbec. Proto jsem velký příznivec otevřenosti. Jak říká Jim Collins: jen organizace, které umí čelit ‚brutálním faktům‘, je mohou včas řešit. Logické, ne? Klíčové je, že někdo ‚to‘ vždycky ví. Jen se nesmí bát to říct. V knize Radikální otevřenost autorka sdílí své zkušenosti s tím, jak budovat svůj vlastní ‚radikálně otevřený‘ leadership a šířit ho dál. Chci zlepšit svou otevřenost (a nezraňovat při tom ostatní) – vrhám se na její knihu“
Jiří Rozvařil, člen sítě Red Button

Budeme moc rádi, když nám s šířením knížky do světa pomůžete. Můžete využít hashtag #rbkniha.