Kniha měsíce

V síti Red Button vybíráme každý měsíc jednu knihu. 
Jde nám prostě o to, aby se skvělý obsah dostal k co nejvíce lidem.

O PODNIKÁNÍ S NADHLEDEM

Kniha plná souvislostí na téma života a podnikání v 21.století od Jána Košturiaka.

Svět kolem nás se dnes mění rychleji než v minulosti. To, co jsme se naučili ve škole, už nestačí a my se musíme stále učit něco nového a naopak se odnaučovat svým starým návykům. A to bývá někdy obtížnější než se naučit novinkám. 
Dnešní doba potřebuje podnikatele, kteří v tom, co dělají, hledají hlubší smysl než jen hromadění peněz. Podnikatele, kteří umějí být svým zákazníkům a klientům opravdu prospěšní, kteří dovedou sehnat práci svým lidem a kteří se také umějí podělit o svůj zisk s potřebnými. 

"Ján v hektické až horečnaté době klidně a dokola připomíná, proč je zdravé podnikat morálně. Říká, že jde o to mít důvěru. Jednak v sebe, ale i v druhé. Podívat se jim do očí, stisknout ruku a věřit. Připomíná, že podnikání je tvrdá práce, zvládání pádů a napravování chyb. Ale tahle důvěra v druhé, pokora a houževnatost přináší dlohoudobě naplňující cestu k plné seberealizaci jako máloco. Pokud nečtete Jánův blog, pak tato kniha je asi nejlepším vstupem do jeho myšlení. Zároveň má formu krátkých úvah, takže ji můžete otevřít kdykoli a kdekoli.“
Adam Hazdra, člen sítě Red Button

Budeme moc rádi, když nám s šířením knížky do světa pomůžete. Můžete využít hashtag #rbkniha.