Kniha měsíce

V síti Red Button vybíráme každý měsíc jednu knihu. 
Jde nám prostě o to, aby se skvělý obsah dostal k co nejvíce lidem.

ČLOVĚK A ČAS

Time management IV. generace

Kniha zakladatele uceleného manažerského přístupu „time management 4. generace“ a předního českého konzultanta je uceleným, praktickým a ojedinělým pohledem do problematiky plánování času. Představuje originální přístup, který reaguje na vzrůstající nároky dnešní doby - přemíru informací, možností a požadavků stihnout stále více úkolů a zároveň touhu být úspěšný a šťastný jak v práci, tak i rodině a společnosti.
Petr Pacovský však namísto klasických rad, jak lépe používat techniky a pomůcky plánování času, radí nezabývat se tolik časem, ale zaměřit se na sebe. Ukazuje, že řešení spočívá spíše ve změně našeho přístupu k času, k sobě, ve změně našeho myšlení, našich postojů a návyků. Většina lidí si pojmy jako výkon a efektivita spojuje se slovy preciznost v plánování, pečlivost v práci, veliké nasazení. Time management 4. generace se snaze o dlouhodobou efektivitu nevyhýbá, jen k ní nabízí trochu jinou cestu: Úspěch, výkon, prosperita – to vše začíná tím, že se člověk cítí dobře. Člověk, který se cítí motivovaný, rozumí smyslu toho, co dělá, má věci pod kontrolou, je připraven žít ve změně a umí využít možnosti své mysli – automaticky dosahuje lepších výsledků. 

"Čas je jedna z nejcennějších věcí, které máme. Máme 24 hodin denně. Dokud se nenaučíme s nimi zacházet tak, abychom je využívali dobře a užitečně, budeme si pořád stěžovat, že nemáme dost času. Člověk a čas je ideálním průvodcem, který se vám na této cestě může hodit."
Irena Zatloukalová, členka sítě Red Button

TENTOKRÁT KLASICKÁ KNIHA 

Budeme moc rádi, když nám s šířením knížky do světa pomůžete. Můžete využít hashtag #rbkniha.